Нашите услуги ја задржуваат вашата насмевка

Повеќе насмевка, повеќе среќа

Општа стоматологија

Контролен преглед

Општа стоматологија

РТГ интраорална снимка

Општа стоматологија

Лекување на заб

Општа стоматологија

Пломбирање на заб

Општа стоматологија

Екстракција (вадење) на заб

Општа стоматологија

Ултразвучно чистење на забен камен и полирање

Општа стоматологија

Белење на заби

Протетика

Металкерамички порцелански коронки

Протетика

Безметални керамички коронки и мостови

Протетика

Изработка на вилица

Мекоткивен ласер

Интервенција со ласер

Естетска Стоматологија

Хијалуронски филери на усни

Естетска Стоматологија

Пополнување на назолабијални бразди

Нашиот тим

Ние сме тука за вашата насмевка