Нашите услуги и цени

Повеќе насмевка, повеќе среќа

Општа стоматологија
Контролен преглед Времетраење: 30 мин.
РТГ интраорална снимка Времетраење: 30 мин.
Лекување на заб Времетраење: 30 мин.
Пломбирање на заб Времетраење: 30 мин.
Екстракција (вадење) на заб Времетраење: 30 мин.
Ултразвучно чистење на забен камен и полирање Времетраење: 30 мин.
Белење на заби Времетраење: 30 мин.
Протетика
Металкерамички порцелански коронки Времетраење: 30 мин.
Безметални керамички коронки и мостови Времетраење: 30 мин.
Изработка на вилица Времетраење: 30 мин.
Мекоткивен ласер
Интервенција со ласер Времетраење: 60 мин.
Естетска Стоматологија
Хијалуронски филери на усни Времетраење: 30 мин.
Пополнување на назолабијални бразди Времетраење: 30 мин.
Закажи термин