Sherbmet tona dhe cmimet

Me shume te qeshur, me shume fat

Stomatologji e Përgjithshme
Kontroll Kohezgjatja 30 minuta
RTG Intraor Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimi i dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Trajtimin e dhëmbit Kohezgjatja 30 minuta
Nxjerrja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Pastrimi tejzanor i tartarit dhe lustrimit Kohezgjatja 30 minuta
Zbardhja e dhëmbëve Kohezgjatja 30 minuta
Prosthetics
Kurora metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Kurora dhe ura jo metalike qeramike Kohezgjatja 30 minuta
Bërja e nofullës Kohezgjatja 30 minuta
Lazeri i indeve të buta
Ndërhyrja me lazer Kohezgjatja 60 minuta
Stomatologji estetike
Mbushës buzësh hialuronikë Kohezgjatja 30 minuta
Mbushja e brazdave nasolabiale Kohezgjatja 30 minuta
Rezervoni terminin tuaj